Waarom iedereen een energetische massage zou moeten overwegen

energetische massage

 

 

Heb je al gehoord van een energetische massage? Als het antwoord hierop nee is, dan is het tijd om deze soort massage te leren kennen! Energetische massage zal jou helpen tot rust komen en bovendien helpt deze vorm van massage met het verlichten van allerlei klachten. Benieuwd hoe het werkt? Hieronder vertel ik je meer!

 

Wat is een energetische massage?

Bij een energetische massage wordt er gewerkt op energiepunten in je lichaam en net zoals bij energetische therapie, wordt er bij energetische massage energie overgedragen naar de cliënt. Door deze energie worden blokkades opgeheven en wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd waardoor de natuurlijke energiestroming weer in balans komt. De overdracht van de energie gebeurt aan de hand van specifieke bewegingen of handoplegging. Tijdens dit proces wordt de universele energie naar de plaatsen waar het nodig is doorgestuurd, naar de plekken waar dus de blokkades zitten. Het is belangrijk dat de energie van je lichaam terug in balans komt, omdat dit anders kan leiden tot allerlei klachten, zoals angst, stress, piekeren. Als je energie uit balans is, dan kan dit niet alleen zorgen voor mentale disbalans, maar het kan ook allerlei fysieke klachten teweegbrengen. Het is dus belangrijk dat je deze blokkades zo snel mogelijk laat verwijderen!

Wat voel jij er zelf van?

Omdat er gewerkt wordt met energieën, zal jij waarschijnlijk wel iets gewaar worden tijdens de massage, vooral als je open minded bent. Je voelt dan de energie aan de hand van warmte, koude, moeheid, rillingen, borrelende darmen enzoverder! Wat je zal voelen zal niet altijd even prettig zijn, maar onthoud dat je dit maar voor heel even zult voelen.

 

Wanneer kies je voor een energetische massage?

Een energetische massage is altijd een goed idee, maar voornamelijk voor mensen die dringend nood hebben aan rust. Mensen die gestrest zijn en hierdoor psychische of lichamelijke klachten ervaren, zoals bijvoorbeeld mensen met een burn-out. Ook als je door andere oorzaken last hebt van psychische of lichamelijke klachten, kan een energetische massage je de perfecte oplossing bieden! Deze massage zal je namelijk helpen om deze klachten te verlichten. Omdat een energetische massage werkt met energie, is het ook een echte aanrader voor mensen die hoogsensitief zijn.