Een echo Lelystad laten maken

Echo Lelystad

De eerste echo

Mijn vrouwen en ik wilden al heel lang een kindje, maar helaas wou het maar niet lukken. Ondanks dat het niet lukte bleven we proberen. We hebben gekeken naar mogelijkheden om de bevruchtingskans te vergroten. We kwamen uiteindelijk uit bij andere voeding voor mij en mijn vrouw. Er zijn namelijk een aantal voedingsmiddelen die ervoor zorgen dat je vruchtbaarder bent. Dit zijn we dan ook gaan proberen en het duurde dan ook niet lang voordat het raak was. Mijn vrouw deed een zwangerschapstest en die bleek positief. We konden wel een gat in de lucht springen zo blij waren we. We hebben direct naar de huisarts gebeld die ons weer doorverwees. Ik ben toen samen met mijn vrouw naar onze eerste echo gegaan. Ik had dit nog nooit gezien en vond het echt heel bijzonder. Je ziet je kindje gewoon al op de echo en dat is echt speciaal. Toen ik dit zag, gaf ik mijn vrouw een zoen en genoten we samen nog even van echo Lelystad.

 

De Laatste echo

Na een lange tijd zwanger te zijn, was het moment eindelijk daar, de laatste echo. Je kon het kindje al helemaal zien en we konden niet wachten tot mijn vrouw zou bevallen. Hiervoor hadden we wel een verloskundige nodig. We zijn online gaan zoeken en kwamen bij een goede verloskundige bij ons in de buurt uit. We hebben haar uitgenodigd en het klikte erg goed tussen mijn vrouw en haar. Ze hadden al gelijk leuke gesprekken en dit zou de laatste fase van mijn vrouw haar zwangerschap een stuk fijner maken. Niet lang nadat we haar in dienst hadden genomen, was het zo ver. Ze verloskundige belde me op en vertelde me dat ik met spoed naar huis moest komen, want mijn vrouw ging bevallen. Ik heb al mijn spullen uit mijn handen laten vallen en direct die kant op gegaan. Toen ik mijn vrouw daar zo zag liggen had ik in het begin medelijden, maar gelijk op dit moment besloot ik om haar hand stevig vast te houden en haar hier doorheen te trekken. Het duurde niet lang voordat de baby er was en wat was ons kindje prachtig.

 

De kinderkamer

Na de laatste echo en het aannemen van de verloskundige ging het allemaal supersnel. Dit zorgde er dan ook voor dat de kinderkamer nog niet helemaal af was. Ik ben hier dan ook na de bevalling uren mee bezig geweest. Een week later was het helemaal klaar en zag het er echt prachtig uit.